Saunamedewerker in 1 dag.

Speciaal voor de verschillende bedrijfstakken bieden we een verkorte cursus aan voor personen die reeds in die bedrijfstak werkzaam zijn maar hun kennis willen uitbreiden of up-daten.

Standaard cursusplaats Zwolle of Rosmalen. Lesdag van 10.00u tot 16.00u Lunch inbegrepen. Kosten € 185,-p.p.

Na afloop ontvang de cursist een certificaat van deelname.

De cursus kan worden afgesloten met een theoretisch examen, waarna de cursist het diploma ‘saunamedewerker’ ontvangt. (Kosten € 50,-p.p.)

Met het diploma ontvangt u ook het ‘Certificaat van bekwaamheid Saunamedewerker ’ van de NSV waarmee u aan uw gasten aangeeft een deskundig advies en een professionele begeleiding te geven bij het gebruik van de sauna faciliteiten.

De opleidingen kunnen worden gegeven op locatie voor het gehele personeel. Hiervoor gelden aparte tarieven.

We onderscheiden de volgende cursussen:

Saunamedewerker – sauna

Voor iedereen die in een sauna / wellness bedrijf werkt is het nodig dat zij de nodige vakkennis bezitten over de sauna faciliteiten en het effect hiervan op het lichaam. Ook de nieuwsgierigheid van de gast neemt toe. De saunabezoeker wordt mondiger, wilt meer weten en verwacht een goede en professionele begeleiding.

Deze 1 daagse cursus geeft het personeel voldoende inzicht in het hoe en wat van de sauna en is in staat om de gasten goed te begeleiden en een rondleiding te geven.

Deze opleiding geeft u voldoende vakkennis om uw gasten te informeren en te begeleiden

Deze dagopleidingen hebben naast het algemene karakter een onderdeel dat specifiek is afgestemd op de genoemde bedrijfstak. Binnen dit kader staat het veilig en verantwoord sauneren centraal.

De Theorie is op de praktijk aangepast en zonodig afgestemd op het eigen bedrijf.

Saunamedewerker – Hotel – Camping

Steeds meer hotels en campings hebben een saunalandschap waar de gasten gebruik van kunnen maken. Als extra service verzorgt u wellicht een kleine opgieting in de saunacabine. Ook hiervoor is specialistische kennis nodig om dit veilig en verantwoord uit te voeren

Deze opleiding geeft u voldoende kennis om uw gasten te informeren en te begeleiden. Ook bent u in staat om een veilige 1e generatie opgieting te verzorgen.

Met het diploma ontvangt u ook het ‘Certificaat van bekwaamheid Saunamedewerker Hotel / Camping’ van de NSV waarmee u aan uw gasten aangeeft een deskundig advies en een professionele begeleiding te geven bij het gebruik van de sauna faciliteiten.

Saunamedewerker – Sportschool

Steeds meer sportscholen en fitness centra’s bieden de mogelijkheid om na het sporten de sauna te bezoeken. Gebruik van de sauna in combinatie met sporten heeft zeker een aantal Do’s en Dont’s.

Deze opleiding van de Sauna-Academie geeft u voldoende kennis om de sporters te informeren over het verstandig gebruik van de sauna.

Met het diploma ontvangt u ook het ‘Certificaat van bekwaamheid Saunamedewerker Sportschool’ van de NSV waarmee u aangeeft een deskundig advies te geven over het gebruik van de sauna faciliteiten.

Saunamedewerker – Leverancier

Als leverancier van SPA, wellness, sauna’s of saunaproducten heeft u natuurlijk veel kennis van de producten die u verkoopt. Daarnaast is het belangrijk dat u voldoende kennis hebt van de toepassingen van de producten om een goed advies te kunnen geven over het gebruik van uw producten.

Deze opleiding geeft u voldoende kennis om uw klanten te informeren en te begrijpen. Ook bent u in staat om een goed en veilig advies te geven mbt het gebruik van de door u geleverde producten.

Met het diploma ontvangt u ook het ‘Certificaat van bekwaamheid Saunamedewerker Leverancier’ van de NSV waarmee u aan uw gasten aangeeft een deskundig advies en een professionele begeleiding te geven bij het gebruik van de sauna faciliteiten.

Misschien vindt je dit ook interessant