Welkom bij Stichting Vakopleiding Sauna/Thermen

Voor opleidingen en cursussen op het gebied van Sauna/Thermen heeft de NSV de Stichting Vakopleiding Sauna/Thermen (SVS) opgericht. Deze stichting heeft ten doel het verzorgen van opleidingen voor de sauna- en thermenbranche en het geven van diverse dag- en nascholingscursussen. De stichting leidt op voor het vakdiploma Sauna/Thermen.
De cursus heeft een schriftelijk karakter ondersteund met 9 mondelinge- en 2 praktijkdagen.

Wellness is Hot!

Saunabezoekers zijn mensen die in een relaxte positieve sfeer helemaal tot zichzelf willen komen. Iedereen heeft een druk leven en is elke dag bezig met de waan van de dag. Mensen zoeken ontspanning in een rustige omgeving.

Ben jij de persoon die er van houdt om met mensen om te gaan? Wil je werken in een branche die de afgelopen jaren een spectaculaire groei doormaakt en daarmee een garantie geeft voor mensen die in deze branche werken?

Waarom een vakopleiding Sauna volgen?

Als (toekomstig) Saunamedewerker is het van belang dat u uw gasten kunt informeren en adviseren over het gebruik van de Sauna en de uitwerking van de Sauna op het menselijk lichaam. Een ander belangrijk onderdeel is de hygiëne, zowel van het complex als van de gasten. U leert om een optimaal Saunabad te verzorgen. Hieronder valt niet alleen de opgieting, maar ook het gebruik van etherische oliën en lichttherapie.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

De vakopleiding Sauna is geschikt voor medewerkers van een Sauna/Thermen die hun kennis uit willen breiden, voor ondernemers die een eigen Sauna/Thermen willen starten en voor iedereen die interesse heeft in de opleiding en wellicht aan de slag wil als saunamedewerk(st)er.

Opleidingen

Bekijk onderstaand onze opleidingen: